Nagy Olivér, WordPress szakértő

Nagy Olivér, WordPress szakértő

Nagy Olivér WordPress szakértő borítókép

Szia, én Nagy Olivér vagyok, WordPress szakértő. Szolgáltatóknak és ekereskedőknek (webshoposoknak) segítek, akiknek modern és hatékony weboldalakra illetve webshopokra van szükségük, amelyek képesek megfelelni a vállalkozásuk céljainak és elvárásainak.

Több éves webprogramozás, WordPress webfejlesztés és több tucatnyi elkészült weboldal, webshop és blog cikk tapasztalatával segítek neked is hatékony online jelenlétet kialakítani.

Szenvedélyem a weboldal készítés és az online jelenlét kimaxolása. Célom pedig az, hogy növekedjen a ügyfélköröd és ezzel együtt a bevételed is.

Szép napot!
Olivér 

Nagy Olivér WordPress szakértő borítókép

Nagy Olivér
WordPress szakértő, webfejlesztő

Első állomás: webprogramozás

Nagy Olivér webfejlesztő

Az egész webes pályafutásom a webprogramozással kezdődött. Részt vettem egy 2 éves OKJ-s webprogramozás tanfolyamon, ahol nagyon hamar rákaptam a dolog ízére.

Korábban a rajzolásban éltem ki a kreatív énemet, de ennek a tanfolyamnak hála az üres papírt lecseréltem az üres böngészőre, és ceruza helyett a programnyelvekkel alkottam.

Később ezt a tudást és alkotásvágyat közel 6 éven át, több cégnél is kamatoztattam. Sajnos leginkább belsős online rendszereken dolgoztam, így nem tudok felmutatni túl sok referenciát ebből a korszakból.

Az egyik büszkeségem a fix24 volt, az első programozós munkahelyem, ahol többek között a regisztrációt, a profil oldalt és a nyelvesítést is én csináltam (bár valószínű ezeket azóta már újradolgozták, hiszen az egész weboldal folyamatosan változik a felhaszálói igények alapján).

A másik ami megmaradt, az a városligeti Milleniumház kiállításának weboldala. Itt több új kihívással is találkoztam, mint a dinamikusan kattintható térképek.

Vállalkozásfejlesztési programok

A szabadúszó WordPress webfejlesztői vállalkozóvá válásomat több képzés is támogatta.

I) Business Mentor Program

A Csont Attila féle képzés egy mindsetbeli alapot adott, amire az indulásnál szükségem volt. Benne tartott egy 3 hónapos flowban ahol egy csomó mindenbe belekóstoltunk.

Egyrészt a programozástól kicsit eltávolodva, elkezdtem elmélyülni a WordPressben, ami egy iszonyat egyszerű, letisztult CMS rendszer, és mindössze néhány pluginnal a lehetőséget végtelen tárháza. Azóta is csak WordPress-ben dolgozok, ez az egyik legfontosabb munkaeszközöm. Másrészt megtanultam használni a SalesAutopilot rendszerét, ami jól használva, egy biztos bevételi forrást jelent.

II) Konverzió Akadémia

* A konverzió az a mérőszám, ami a weboldal teljesítményét mutatja. Az oldal célját (feliratkozás, vásárlás, stb.) teljesítők osztva az össz látogatók számával.

A Tóth Ádám féle konverzió akadémia egy nagyszerű képzés. Itt egy olyan módszertant sajátítottam el, amit több ezer weboldal felépítése során tapasztaltak ki. Milyen blokkokra érdemes osztani az oldalt, azok miről szóljanak, milyen sorrendben épüljenek egymásra, hogy lehet felépíteni egy meggyőző weboldalt aminek kimagasló a konverziója.

III) Wandows Design Workshop

Lewandowski Ákos design workshopjának keretein belül megtanultam használni a Figma szoftvert, ami egy elég erős designer program.

IV) The 6 Pillars Mastermind

Ez egy fél éves képzés volt, amelyen hihetetlen sokat tanultam. Nevéből adódóan 6 oszlopra épül, amit végigvezet a 6 hónap alatt. Ezek az oszlopok a Mindset, Pénzügy, Időgazdálkodás, Marketing, Értékesítés és Csapatvezetés/delegálás.

Olyan rendszereket adtak át, amik megkönnyítették a saját életem, és a vállalkozásom működését. Korábban sose láttam magam előtt ilyen átfogóan a tervet, ami az elképzeléseim megvalósításához vezet.

Képzések amiknek sokat köszönhetek

3. Személyes értékek, amelyek vezérlik a munkámat és a vállalkozásomat. Ez segít a potenciális ügyfeleknek azonosulni veled és megtudni, hogy miben különbözöl más szakemberektől. Ismertesd, hogy hogyan állsz a webfejlesztéshez, webshop készítéshez, SEO-hoz és marketinghez. Milyen megközelítést alkalmazol a munkádban, és milyen eredményekre törekszel. Egy kicsit nyújts be az emberi oldaladra. Mesélj néhány személyes történetet vagy hobbiról, amelyek segítenek jobban megismerni téged a látogatóknak.

5. Referenciák és sikertörténetek

6. Kapcsolatfelvétel

Webes esettanulmányok

Az elmúlt években több igazán izgalmas és egymástól eltérő projektet sikerült megvalósítanom. Itt alább kiemelek négyet és jobban belemegyek a részletekbe.

HealtHProduction esettanulmány (nagy)

HealtHProduction

HealtHProduction esettanulmány (kicsi)

Health
Production

Intro & eredmények

A HealtHProduction egy CBD olajokkal és kávékkal kereskedő webshopos ügyfelem volt.

Kapott dizájnterv alapján építettem fel, és sok apró változtatás és bővítés után nyerte el jelenlegi formáját.

A rendelés folyamata teljesen automatizált, a csapatnak annyi dolga van, hogy becsomagolja a rendelést és átadja a futárnak.

Kulcsszavak

Prémium, kifinomult, tudatos, egészséges, közvetlen, nyugodt, fiatalos.

Arculati elemek

Egyszerű, letisztult, világos alap, képi kiemelések, egyedi “kávé őrleményszerű” átmeneti hatás, sarkos és dőlt formák, talpatlan betűtípus, hangsúlyos zöld szín, amely az egészséget és a természetességet sugallja.

Fabolt

Fabolt

Fabolt esettanulmány (kicsi)

Intro & eredmények

A Fabolt egy nagyon kedves webshopos ügyfelem volt. Fára lézerrel gravírozott ajándéktár-gyakat készít.

Az esküvőmre szülőajándékot tőle rendeltem, és néhány e-mail váltás után megállapodtunk, hogy segítek neki a vizuális megújulásban.

Az új megjelenés magáért beszél, összehasonlításképpen a lenti eléréseken megtekinthetőek az eredeti webshop screenshotjai.

Kulcsszavak

Bizalom, családias, letisztult, egyszerű, barátságos, vidám, pozitív, játékos.

Arculati elemek

Egyszerű világos alap, fa hátterű kiemelés, fával kapcsolatos és természetes színek, kerekített formák, talpas betűtípus.

Fabolt esettanulmány (nagy)
GoodLife esettanulmány (nagy)

GoodLife

GoodLife esettanulmány (kicsi)

GoodLife​

Intro & eredmények

A GoodLife weboldalát egy egészséggel kapcsolatos termékeket értékesítő, MLM alapon működő kis csapatnak építettem.

A weboldal célja az volt, hogy a hálózat építéséhez a hideg megkereséseket könnyítse, vagy fel is váltsa azt.

Végeredményben megkeresések alkalmával tájékoztatóul szolgál, így segíti a csapat hatékonysá-gát, illetve hirdetésekkel részben automatizálva is lett a folyamat.

Kulcsszavak

Elegancia, megbízhatóság, potenciál, tudatos, közvetlen.

Arculati elemek

Sötét alap, rosé-gold kiemelések, talpas és talpatlan betűtípusok vegyesen, kerekített formák, dinamikusan mozgó elemek.

Fanó Magdolna

Fanó Magdolna

Fanó Magdolna esettanulmány (kicsi)

Intro & eredmények

Fanó Magdolna önismereti mentor ügyfelem volt. Célja segíteni a mentális rend-rakásban.

Meglévő weboldalát újítottam fel és tettem át egy könnyen kezelhető rendszerre.

Nagy hangsúlyt helyeztünk a blogra és az azon keresztül történő szakértői pozícionálásra és kapcsolatteremtésre.

Kulcsszavak

Spiritualitás, együttézrés, megértés, bizalom, kapcsolat, harmónia, segítségnyújtás, tudás.

Arculati elemek

Egyszerű világos alap, természeti háttérelemek, átmenetes lila és rózsaszín színek dominálnak, talpas és talpatlan betűtípus félkövér kiemelésekkel.

Fanó Magdolna esettanulmány (nagy)

Nézd meg mit mondtak rólam és a munkámról

Ügyes, precíz és kreatív, jól ráérez az ember igényeire. Jók a meglátásai. Olyan ötletei és javaslatai voltak, amik eszembe sem jutottak, legyen az a dizájn, vagy bármi fejlesztés. Szolgálatkész, kedves és türelmes, öröm volt a vele való munka.
Petercsák Judit vélemény
Petercsák Judit
Gyors, precíz és konstruktív munkavegzés, nincsenek kifogások a munka kivitelezése és elvégzése alatt. Mivel én minden terv és elképzelés birtokában voltam ezért könnyen és gyorsan teljesítette a feladatot. Mindent készségesen megold. Nekem két weblapot is csinált.
Osama El Shobaky vélemény
Osama El Shobaky
El se hiszem, hogy kész az előfizetéses rendszerem... Fél év munkája után végre indulhat a buli! Nagyon köszi a munkádat!
Dr Pazsa Kornélia vélemény
Dr Pazsa Kornélia
Köszönöm, hogy ilyen lelkiismeretes munkát végzel. Úgy gondolom ritka az ilyen, és ki szeretném fejezni feléd, hogy nagyon hálás vagyok.
Kárpáto Dorka vélemény
Kárpáti Dorka
Te tényleg Nagy vagy!
Montvai Attila vélemény
Montvai Attila
Olivér megbízható, lelkes, segítőkész, türelmes, minden olajozottan ment, örültem hogy jó a kommunikáció és gördülékenyen mennek a videóvágások és a sales autopilot integrálás.
Ludányi Dóra vélemény
Ludányi Dóra
Elképesztő munkát végez és hihetelten barátságos. Abszolút ajánlom!
Eduarda Nascimento vélemény
Eduarda Nascimento
... Várom a visszajelzést ...
Kovács Gergely vélemény
Kovács Gergely
Olivér hangsúlyt fektet a fejlődésre, a tanulásra és az önfejlesztésre. Kreatív ötletekkel, jó meglátásokkal segíteni szokott nekem is, amikor elakadok a tennivalóimban. Szakmailag és emberileg is nyitott, kész az új dolgokat befogadni, hogy minél kiemelkedőbb munkát nyújthasson ügyfeleinek. Nekem a keresőoptimalizálással sikerült kicsit megfertőznöm, így az általa készített weboldal biztosan jó alapokon nyugszik.
Benefi Krisztina vélemény
Benefi Krisztina
Nekem egy olyan felületre volt szükségem, ahol email címeket tudok begyűjteni, valamint ahol tudtak nekem fizetni. Ez meg könyítette az adminisztrációmat, és a sales folyamatomat.

Teljes mértékben jól működött az együtt működésünk. Mindig kaptam tőle visszajelzést, hogy mire számítsak, mikor mi fog elkészülni. A kommunikáció számomra rendben volt. A feladatok amik elvégzésre kerültek jól működtek, és készségesen is válaszolt a felmerülő kérdéseimre bármikor.
Márton Viktor vélemény
Márton Viktor

Legyen Tiéd a következő projekt!

– Együttműködés Rád Szabva –

Együttműködés
Rád Szabva

WordPress szakértő gondoskodás

Scroll to Top